Isnin, 16 Mei 2011

Isteriku kenal pada 2011

Ini isteri aku,ibu pada dian dhiya damia.panggil je puteh.Nama bapa dia bagi noressuzilla :).Ni picture - picture  sebelum kahwin.Kitoranh mula menyulam ikatan pada 9 Februari 2011.
 Mula kenal sebab puteh posting kat tmpat kerja aku(tempat rahsia).hah kan dah jatuh cinta.Dari rakan sekerja terus jadi rakan serumah..ekeke but now dia dah pindah tempat lain(pun dirahsiakan juga).dua kali pindah ,1st di kemuning masa bertunang dan sebelum nikah pindah jalan meru.
   Jngan salahsangka,bukan puteh problem tapi masa tu puteh kerani rintis.bila projek rintis gagal,dia kena serap jdi kerani pntadbiran..haa sebab tu pindah pindah..last posting sebab Ppd klang (bukan rahsia) tarik nama dia.hah kau sebelah sebelah kitorang kerja.:)




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Follow by Email

Google+ Followers