Selasa, 8 Januari 2013

Pre wedding photoshoot




Kitorang dapat pelawaan dari member nak buat photoshoot prewedding kitorang.Lokasi kat garden setia city mall dan dalam Shopping complex.Dah ler kekok ambil gambar pastu kena shoot depan orang lalu lalang pula tuh..Kalau sebut malu? memang lerh,tapi bila kenang nak gambar cantik ,so slumber kering je lah bergambar.(dalam hati,Allah je tau)..So far alhamdulillah semua berjalan lancar dan diorang memang jurufoto terbaik.High recommend. for Haziq & Faizal.(Jan2013).





Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Follow by Email

Google+ Followers