Ahad, 27 April 2014

My Hero & Superwoman

  Mereka berdua lah hero dan superwoman aku. Banyak jasa diorang ooo.Kalau nak balas memang tak dan lah.
   Moga Allah berikan mereka umur yg panjang,murah rezeki,kesihatan yg baik dan ampunkan dosa-dosa mereka.I proud be your son.I love u & thanks for all.








Sabtu, 26 April 2014

Anniversary Abg Pami & Akak

Ni sempena anniversary Abg pami & akak pada mulanya nk belanja steamboat antrabangsa kat harbour place..Sekali tutup pula..Last minit plan terus mkn nasi Arab kat dlm HP tu..Sedap wooo..lupa pula nama kedainya..tapi kedai nya tingkat 1 ,harbour place front building..High recommend!







Selasa, 22 April 2014

Damia checkup 2 Bulan

Berat Damia dah 4.8 kg.Alhamdulillah sihat anak papa ni..Dia masa ni kena cucuk pnykit 3 serangkai..Sedih woo lpas kena cucuk ,dari blik hspital sampai ke esok pagi,Damia tarak senyum sikit..dia muka 10 sen je..aku buat lawak dia tak mau gelak,sedih bai:(

Sabtu, 19 April 2014

Baby Fair Setia Alam Convention centre

Pegi baby fair ni ingat nk cari pampers murah ke apa..ekeke.takde pun..tapi aku dapat belikan Damia baju Liverpool ,oooo hepinya!!!YNWA

Sabtu, 5 April 2014

Aku sudah Liverpoolkan Damia

Hah suka tu dia dgn baju Liverpool..ekeke..Sayang kau Damia:)

Buat IC baru


Pegi buat IC baru kat wisma persekutuan Klang.Oklah laju juga kaunternya,tapi nak ambil IC siap tu kena tunggu 2 jam..Kitorang pe lagi ,g Jusco Bukit Raja dulu lah suppedek Johny Steamboat..nyum nyum



Topi Damia

Hikhik tidor sambil pkai topi..bukn senang dia nk pkai tu..last last pkai juga kau ye Damia:) kn comei tu..


Follow by Email

Google+ Followers