Sabtu, 24 Mei 2014

Damia checkup 3 bulan


Checkup 3bulan hari ni..So lepas di timbang berat damia dah 6kg..Senyum senyum dia je,tak tau kjap lgi dia nk kena cucuk..ekeke..
   So tunggu lbih kurg stengah jam nama Damia pun dipanggil..Hahh amekaw meLalak lah ape lgi..kuikui..So pasni 1 hari msti dia muram jeh mcm cucuk 2 bulan ritu.(harap harap takde lah,ksian beb sbb slalu dia snyum je).
   Lpas setel hal Damia ,kitrg nak ke Subang lak,nak beli produk shaklee.ada member puteh order..

yg atas tu sbelum kena cucuk..senyum lebor yo:)
hah tu masa nk cucuk..:(


    Move to Empire Shopping Complex
 Kitorang park kat level B2..sesat sesat nak ke Shaklee office.kitorang lupa level berapa .Building yg sama tapi tak de pintu yg connecting,so nak ke Shaklee terpaksa masuk Empire kmudian keluar balik cari Shaklee.melainkan kalau parking haram tepi jalan boleh je direct ke Shaklee..


Nasib baik Damia ok lagi masa ni,mngkin kesan ubat tu belum ada tndakbalas lagi.So senyum senyum je lah dia.Hari ni pun kaunter lengang jeh,cepat sikit nak berambuss..ekeke..
   Ok kitrang lepas ni nak singgah kampung Damia kat Sg.Udang,Klang.tapi 
tak sarapan lgi,padahal dah pkul 1.30.So aku belok stereng ke Seksyen 16 ,Pi layan makan kat Pak Su catering.walaweh kaw2 kitorang sental.Harga not bad just RM 22 je.Tengoklah kitrg pelahap ape :)
Air kitrg tak sampai lgi,so ambil dulu sirap free..amcam selera tak?nk tau sedap ke idok? tengoklah gambar bawah ni:)
Rasa mmg sedap .terbaik.high recommend!so perut sudah isi makanya geraklah kitorang ke Klang:) jumpa atok nenek Damia.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Follow by Email

Google+ Followers