Sabtu, 7 Disember 2013

Abangku milik orang


          Dah ditakdirkan jodohnya dengan orang Melaka.Alhamdulillah bertemu juga pasangannya yang di nanti-nantikan.Hari ijabkabul 29 Nov 2013 waktu lepas Isyak..kitorang gerak keluar Klang lepas solat jumaat dan sampai Melaka lebih kurang 7.30pm.Ada baki 1 jam je,memang nasib ko lah iwan..ekeke..Dan yg penting syukur juga semua adik-beradik dapat berkumpul ,bukan senang kan..Masa ni aku ada 1 paper final exam yg beza hari 2 hari dengan majlis ni..Tapi redah je lah .

             Ok,majlis belah laki pula pada 7 Disember 2013 di Dewan Kg.Delek.Pun selang sehari aku ada 1 lagi paper final exam.Memang haru biru lah jawapannya nanti..:).Tapi nasib baik ,orang tua ambil katering,bagus lah tu.Cukuplah majlis aku tempoh hari  buat rewang..1 word can say,"SERIK".tapi walaubagaimanapun still terhutang budi pada org kampung dan paling tentu,adik beradik dan jiran terdekat.
So far ,lega sungguh bila selesai je kedua-dua majlis perkahwinan abang aku..Syukur pada Allah..


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Follow by Email

Google+ Followers