Selasa, 17 Disember 2013

Afiq merayau rayau

   Masa ni bawa si adik bongsu ,Afiq main bowling kat Alam sentral.Dia tak pernah rasa so bawalah dia.

  Then habis main kitorang move ke Masjid Shah Alam untuk solat Zohor.1st time juga dia merasa.iyelah duduk selangor takkan tak nak jejak masjid negeri kot kan.

  So lepas tu aku bawa dia g Jusco Bukit raja layan movie THOR ..bagi popo corn dengan air karbonat ,memang layan ..

     So far puas lah bawa dia berjalan naik motor je pun.Ye lah,sekali sekala nak juga dia merasa seronok..pueh hati oden.Sebelum ni dah bgi merasa main esketing,masa dia darjah 3 tak silap(oden cepat lupe).Mungkin lpas ni sekurangnya dia merasa juga dunia luar camne.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Follow by Email

Google+ Followers