Jumaat, 6 Jun 2014

Prefer Burger King than Mcd

 Ni aku layan burger king kat dlm mkmal aku,makan yg large set whopper blackpaper.Semalam solat jumaat kt STK jeh,so Puteh pula pakai keter balik rumah..So aku suruh dia belikan menatang ni lah:) bila dia msuk kejer blik.
    Alhmdulillah sekrang ni kitrg jarang sgat dah pergi Mcd(dalam tempoh 2 tahun 3-4 kali je jejak).Dulu aku pnagih tegar Big mac ooo..Tak pernah sekali order burger kat  Mcd selain big mac tau :). Tu yg kitrg dah beralih kat Burger king..Terbaiklah juga BK ni,cumanya takde bubur nasi je..Kalau puteh ngidam terpksa lh pergi Pak li pula :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Follow by Email

Google+ Followers